Mastekraner

Havnen har to mastekraner placeret på servicekaj på henholdsvis Søhesten og Hummeren. (oversigtskort punkt 14)

Mastekran aktiveres med Tallyweb og koster kr. 141,75,- pr. år. For dette beløb kan man altså både montere og afrigge masten.

Mastekranerne må kun benyttes til master.

Mastehus Ishøj Havn

Mastehuse

Mastehuse findes på både Søhesten og Hummeren.

På Søhesten ligger mastehuset lige ved servicekajen. På Hummeren finder du mastehuset mellem havnens materielgård og den nye projektplads.

Adgang til mastehuse sker med Tallyweb og koster kr. 141,75,- pr. år (giver samtidig mulighed for at benytte mastekraner).

Der er IKKE FASTE PLADSER, i mastehusene, men det er god skik, at forhøre sig hos de øvrige brugere, hvor der er “ledige pladser”.

Havnekontoret appellerer til, at de store master placeres nederst, og de små og mindre øverst.

Husk at alle master og tilhørende grej der placeres i mastehusene, skal være mærket med label med kontraktnummer. (Labels kan udleveres på havnekontoret).

Miljøhuse & miljøcontainer til affald

Havnens to miljø- og affaldshuse er centralt placeret på både Søhesten og Hummeren. Havnen har sin egen MILJØCONTAINER til olie og miljøfarligt affald. Denne er placeret bag mastehuset på Hummeren.

Miljø- og affaldshuse er KUN til almindeligt affald, som nu skal sorteres – præcis som alle andre steder i kommunen. For at imødekomme krav om affaldssortering er miljøhuse udbygget, så de enkelte sorte plastcontainere kan være inde i miljøhusene. Vi beder alle havnens brugere om, at bruge den fornødne tid, til at sortere jeres affald. Olie og farligt affald SKAL afleveres i den nye MILJØCONTAINER, der er placeret på Hummeren bag mastehuset. Indgang til MILJØCONTAINER sker på højre side af Hummerens mastehus. (Oversigtskort punkt 22)

Toiltetter Ishøj Havn

Toiletter & Bade

Toiletter og bade til damer og herrer findes på h.h.v. Søhesten og Hummeren. Adgang og aktivering af bad sker via Tallyweb.

Begge toiletbygninger har desuden et offentligt toilet.

Toiletter og bade rengøres hyppigt.  ” HUSK AT EFTERLADE BAD OG TOILET I SAMME STAND, SOM DU SELV ØNSKER AT OVERTAGE DET”.

Hjertestarter er placeret på begge toiletbygninger.

Maritimt erhverv

Havnen har en del maritimt relateret erhverv.

Tempo Bådsalg: forhandler nye og brugte både https://tempobaadsalg.dk

Tempo Marineservice: tilbyder div. reparation og vedligehold af sejl- og motorbåde https://t-m-s.dk

Tempo Både: køb og salg af både, stort udvalg af bådtilbehør, samt fiskeudstyr https://www.tempo-baade.dk

Shipcenter: forhandler af nye og brugte både http://www.shipcenter.dk

Vognmand Kenneth Wittrog: Søsætning og optagning af både https://wittrog.dk

Erhvervsfaciliteter Ishøj Havn